Hasselblad XCD 28mm f/4
Hasselblad XCD 28mm f/4
Hasselblad XCD 28mm f/4
Artikelnummer: 1060586

Hasselblad XCD 28mm f/4

Vidvinkelobjektiv för skarpa bilder med fin detaljåtergivning

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
  • Vidvinkelobjektiv för gatufotografi
  • Snabb och exakt fokusering
  • Lätt och kompakt konstruktion
22 790 SEK
Fri frakt vid köp över 1 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Vidvinkelobjektivet XCD 28mm f/4, motsvarande en brännvidd på 22 mm i fullformat, väger endast 245 g och är 43,5 mm långt med en bländare på f/4,0, vilket gör det idealiskt för gatufotografi. Med sin överlägsna optiska design som levererar enastående bildkvalitet och precis fokuseringsteknologi för snabba bilder, fångar XCD 28mm f/4 ett brett spektrum av extraordinära scener från natur, stadsgator och urban arkitektur.

Fördelar

  • 28mm brännvidd motsvarande 22mm på fullformat
  • Lätt och kompakt konstruktion
  • Skarp och detaljerad bildåtergivning från kant till kant
  • Snabb och exakt fokusering
  • Vidvinkelobjektiv anpassat för gatufotografi
  • Liten men kraftfull centralbladsslutare stödjer fotografering med blixtsynkronisering
  • Robust konstruktion för långvarig användning

Lätt och portabel

Med en längd på 43,5 mm och en vikt på 245 g är XCD 28mm f/4 det lättaste och minsta objektivet i Hasselblad X System och det lättaste objektivet i det nuvarande mellanformatsystemet. Detta portabla och kraftfulla objektiv låter dig fånga världen i din handflata.

Enastående optisk prestanda

XCD 28mm f/4 använder en optisk struktur med nio element i åtta grupper, inklusive två asfäriska element och ett ED-element, vilket säkerställer utmärkt bildkvalitet samtidigt som kromatisk dispersion effektivt undertrycks. Med en genomtänkt utformning har objektivet en kompakt storlek och en kraftfull prestanda, som möter upplösningskraven för 100 miljoner pixlar. Objektivet ger skarpa bilder med hög precision och hög upplösning från mitten till kanterna, vilket uppnår fantastisk bildkvalitet över hela ramen. En något bredare vinkel möjliggör betydligt större scener. Vidvinkelobjektivet med en motsvarande brännvidd på 22 mm och en bländare på f/4,0 gör det enkelt att fånga natur, gatukultur och urban arkitektur. Med ett minsta fokuseringsavstånd på 22 cm och 1:6 förstoringsgrad fångas rika närbilder av blommor, mat och mycket mer utan ansträngning.

Flexibel fokusering

XCD 28mm f/4 har en linjär stegmotor och en lättare, mindre fokuseringslinsgrupp. När det används med PDAF-teknologin hos X2D 100C kan fokuseringslinsgruppen snabbt nå fokuseringspositionen och uppnå ett exakt stopp. Detta resulterar i snabb, noggrann och responsiv fokusering, så din scen fångas innan slutaren klickar.

Snabb centralbladsslutare

Objektivets lilla men kraftfulla centralbladsslutare stödjer fotografering med blixtsynkronisering vid alla slutartider, med blixtsynkronisering upp till 1/4000s. Fotografera med blixt i starkt solljus för att fånga dynamiska motivkontraster, framhäva ditt motiv medan bakgrunden mörknar.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn